Training – Boost je Toekomst – De Zinvolle reis vanuit Jouw Passie

Training – Boost je Toekomst

De Zinvolle Reis vanuit Jouw Passie!

Vanuit Passie en Zinvol Reizen geven samen deze zinvolle Boost de Toekomst training.

Onze missie is om onze cursisten een goed inzicht te geven in hoe jij de toekomst het best kan inrichten waardoor je kan meeliften op je eigen drijfveren zodat je in een flow kan komen.

Het hoeft allemaal niet zo lastig te gaan zoals dat soms gaat. Je herkent het vast, soms zit je in een flow en lijkt het werk vanzelf te gaan. Je energie raakt maar niet op en je verzet bergen werk. Hoe fijn is dat?

Maar ook heel vaak is dat niet het geval. Veelal is dat omdat we niet met onze eigen drijfveren werken maar met die van een ander. Dat kan iemand waarvoor we ontzag hebben of anderszins mee in contact staan in onze werk of privé leven.

Kom de Training “Boost de Toekomst – De Zinvolle Reis vanuit Jouw Passie” volgen
Ga vanaf nu aan de slag vanuit jouw drijfveren en ervaar die heerlijke flow!

Geef je direct op bij Carola of Jacomijn

Geef in je mail aan op welke dag jij graag de training wil volgen: woensdag 5 juni, vrijdag 7 juni of zaterdag 8 juni. Alle trainingen starten om 9 uur en zullen na een netwerklunch rond een uur of 13 uur eindigen.
De locatie voor deze training is het leuke Kleurrijk Nijverdal

Mogen wij jou op deze zinvolle ochtend ontvangen?

Tip: Wist je dat je de training ‘Boost de Toekomst‘ vergoed kan worden door je werkgever? Het gaat hier namelijk om persoonlijke ontwikkeling wat ook voor jouw werkgever positief kan zijn. Leg het daarom voor aan jouw werkgever.

Kun je hier een vergoeding voor krijgen? Of ga jij een deel van deze training vergoeden vanuit het  IKB (Individueel Keuze Budget) voor jouw ontwikkeling?

Team Vanuit Passie en Zinvol Reizen
Team Vanuit Passie en Zinvol Reizen in Kleurrijk Nijverdal

En had jij ook al gelezen over mijn zinvolle reis naar Jordanie?

Zinvol Reizen naar Jordanië – Ga mee terug naar jouw basis met Yoga, Meditatie en Avontuur in de magische Wadi Rum woestijn in Jordanië

Tags:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *