Indiaas servies kopen in Chennai

Nadat ik 10 dagen stil was geweest, geen oogcontact heb geprobeerd te maken en geen lichamelijk contact met andere mensen had bij de Vipassana cursus ben ik in het IBIS hotel een nacht gebleven voordat ik naar Sri Lanka verder vloog.

Indiaas Servies kopen

De volgende dag ben ik de straat gaan verkennen nadat ik heerlijk uitgebreid ontbeten had in het hotel. De avond ervoor ook heerlijk gegeten in het hotel. Het IBIS is een heel prima hotel voor een paar dagen, ze hebben echt wel een goede keuken!!

Ik bedacht me dat ik eigenlijk de vorige keer ook al Indiaas servies wilde kopen. Je weet wel, waar de Indiase mensen vanaf eten. Dus die roestvrij stalen borden, kleine bakjes voor de curry en een roestvrij stalen beker. Het is natuurlijk wel best zwaar om allemaal mee te slepen dus ik doe het elke keer niet.. Toch wil ik het nu nog steeds hebben. En dus ben ik op zoek gegaan. Ik had nog een halve dag en kon nog mooi even rondlopen in deze straat. De straat heeft allerlei winkels en bedrijfjes en dus had ik goede hoop!

Indiaas Servies kopen - Chennai

Indiaas Servies kopen - Chennai

Ik vind dit straatbeeld echt wel geweldig om te zien.

Indiaas Servies kopen - Chennai

Daar heb je alle heilige koeien weer liggen 🙂

Bij een aantal winkeltjes heb ik gevraagd en uiteindelijk kwam ik bij een soort Blokker 🙂 Hier vond ik wat ik graag wilde, een set van vier; 4 borden, 4 bekers en 8 bakjes. Dan was de zak al zwaar genoeg en kon ik die nog wel ruim een maand meesjouwen, Sri Lanka door en Maleisië in 🙂 En dus ook vliegtuig in en uit…

Maar toen kwam het volgende probleem… toen ik bij de Vipassana was is er een cycloon over gekomen en daardoor was er veel kapot. En dus lag er nog alles uit qua telefonie en internet… Het hotel deed het net weer…maar pinnen kon nog nergens. Ik kon dus eigenlijk niet betalen… Maar dat werd snel onderling geregeld.

Indiaas servies kopen

en betalen is soms lastig in India!

Ik ging achterop de scooter bij een buurman en we reden al snel weg. Onderweg naar de Chicken Express een stuk verderop. Ik kon daar uiteraard gewoon het bedrag betalen wat we afgesproken hadden en dan inde mijn mannetje dat later wel weer. Of misschien was hij deze man zelf nog wat schuldig…wie zal het zeggen?

Ik sprong weer op de scooter en al snel stond ik weer in het winkeltje en werd mijn servies ingepakt en kreeg ik het mee!!

Geweldig toch? #samenwerking

Indiaas Servies kopen - Chennai

Indiaas Servies kopen in Chennai!!

Indiaas Servies Kopen in Chennai

 

Wil je meer lezen over wat ik kocht in India? Ik kocht Het ultieme Souvenir!!

Of over mijn avonturen in India?

Op zoek naar de Tijger.. Periyar Tiger Reserve – Kerala

Zonsopkomst bij de Taj Mahal – Agra

Thajiwas Gletsjer beklimmen – Kashmir

De Streetfood cultuur in Mumbai – India

Ik hoop dat jij net zo geniet van deze mooie wereld als ik doe!!

Hier nog een beetje inspiratie dan 🙂

Yoga Inspiratie – Do It Yourself

Tags:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *