Zoek jij die reis waarbij je niet alleen maar op reis gaat in deze mooie wereld maar dat je ook op reis gaat naar jezelf?

De reizen die Zinvol Reizen biedt pakken beide aspecten volop mee.

Zinvol op Reis met Zinvol Reizen

Ga pelgrimeren op de Camino Frances en bespreek binnen de kortste keren je struikelblokken met volstrekt vreemden… Ga mee de woestijn in op zoek naar jouw unieke drijfveren. Wat drijft jou nu echt? Of stap uit je comfortzone door een avontuurlijke reis te boeken naar het geweldige Oman. Wandelen in prachtige wadi’s, zwemmen in het turquoise water of slapen in de woestijn ver van de bewoonde wereld af.

Soms is het beste wat je kan doen even afstand nemen van je leven, alles even vanuit een ander perspectief zien en kunnen reflecteren zonder de ‘grenzen’ van je dagelijkse leven.

Het heeft mij zoveel gebracht in de laatste jaren… Ik wil dit graag delen met anderen!

De Pelgrimsreis – 200 km wandelen op de bekende Camino Frances

Zinvol Reizen wandelt met je mee op de laatste 200km naar Santiago de Compostela. Lees er alles over:

Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela – Spanje – Alleen wandelen maar toch samen!

Ga jij mee op pelgrimsreis? 8 dagen op pad, je eigen rugzak meedragen  – Je eigen ballast om het zo maar te zeggen. Hoe ga jij daarmee om? Hoe kun jij alles een plekje geven in je huidige leven en waar hecht jij zoveel waarde aan dat het een plekje verdient?

Ga mee terug naar jouw basis in de Wadi Rum van Jordanië

Tijdens deze reis gaan we aan de slag met jouw unieke drijfveren. Elke dag zul je deze beter in kaart brengen en zul je inzichten verwerven die je verder op het juiste pad van jouw leven gaan zetten. Daarnaast zullen we veel tijd aan ons lichaam en geest geven door middel van yoga en meditatie.

Lees er alles over:

Zinvol Reizen naar Jordanië – Ga mee terug naar jouw basis met Yoga, Meditatie en Avontuur in de magische Wadi Rum woestijn in Jordanië

Avontuurlijke rondreis Oman

Of wat dacht je van uit je comfortzone gaan? Even uit balans komen om daarna weer de juiste balans te vinden. Kies dan voor de avontuurlijke rondreis in Oman. Om de dag zullen we een avontuurlijke wandeling maken in een wadi (kloof), of gaan zwemmen / snorkelen op 1 van de mooiste plekjes voor de kust van Oman. Maar ook is er de keuze om te gaan canyoning in Snake Canyon voor de echte durfals! Daarnaast is er ook volop tijd voor rust in deze reis als we een dag verblijven in het paradijs van  Bar Al Hikman.

Lees er alles over:

10 dagen roadtrip Oman – Avontuurlijk en Actief – Rondreis Oman

Reis 4 is nog in de maak. Dat gaat een wandelreis worden in Portugal op de Fishermen’s Trail. Hou dus deze pagina of website in de gaten en ga mee op zinvolle reis met Zinvol Reizen.

Lees ook wat meer over Jacomijn van Zinvol Reizen.
En lees ook even welke reisvoorwaarden er gelden als je zinvol op reis gaat met Zinvol Reizen.
Heb je naar aanleiding van dit alles een vraag aan Zinvol Reizen? Mail gelijk even