Beste Uitzicht EVER.. Voor een Toilet!!

Kun je het je voorstellen dat je ergens in the middle of nowhere stopt op een parkeerplaats en het Beste uitzicht EVER ineens voor je hebt… op het toilet??!

Best view!! Toilet in Laos

Hoe vind je deze bloemen dan?

Ook die zijn al geweldig toch?

Best view!! Toilet in Laos
Dit is toch het Beste uitzicht Ever?

Ik was dus onderweg van Vang Vieng naar Luang Prabang in Laos toen we een stop maakten onderweg. Daar kwam ik op een parkeerplaats te staan met geweldig uitzicht over een vallei. Ik kan je wel vertellen dat de straten echt niet zo fijn zijn en er een heel aantal flinke gaten in het wegdek zaten. Dus een aantal pauzes onderweg zijn echt wel welkom! Vooral omdat er een medereizigster echt ziek was…overgeef geluiden zijn zooo niet fijn!!

Het viel me nog mee dat de VIP bus er nog zo goed uitzag…

Ik liep naar het toilet en er was een rij van 5 toiletten ongeveer. Het deel wat voor de vrouwen bedoelt was stond met de rug naar de vallei. Ik deed de deur open van het toilet en was super blij verrast!! De achterkant van het gebouw had geen muur!! Wat dus betekende dat je zo het vallei inkeek vanaf je wc bril!!

Wat een geweldig uitzicht! Het was diep en dus kon er niemand makkelijke ven aan de achterzijde van het gebouw komen.

Zie dat beste uitzicht ever!

Toilet in Laos

En ja,
ik heb daar gezeten en ik heb genoten van dat uitzicht!! 🙂

Best view!! Toilet in Laos

Best view!! Toilet in Laos

Je ziet me staan in de spiegel 🙂

En achter de mensen die links daarvan staan zie je het vallei!!

Best view!! Toilet in Laos

 Dit kan je beste uitzicht ever zijn op een toilet in Laos!!

Best view!! Toilet in Laos

Best view!! Toilet in Laos
Wat een ongelooflijk uitzicht??!?

Beste Uitzicht EVER.. Voor een Toilet!!

Wil je deze post delen? Pin it!!

Wil je meer lezen over Laos?

De Mysterieuze vlakte der kruiken – Phonsavan

De mooiste zonsondergang van Luang Prabang

Tubing in Vang Vieng?

De Helblauwe Kuang Si Waterval – Luang Prabang

Lees hier het volle verslag van mijn Reis door Laos

Of wil jij ook duiken in een aquarium?

Duiken bij Sipadan #1 volgens CNN travel

Ik hoop dat jij net zo geniet van deze mooie wereld dan ik.

Tags:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *