Yoga Pose op de Desenberg. Warburg – Duitsland

Na wat kilometers gefietst te hebben door het mooie heuvelachtige landschap van Warburg hadden we een pauze.

Yoga Pose op de Desenberg

Groepsinformatie

Ik was met een groep van politie, justitie en brandweer vanuit verschillende delen van Duitsland en Nederland. Elk jaar fietsen we 3 dagen en bezoeken historische bezienswaardigheden en hebben gewoon erg veel lol. Wel fietsen we zo’n 60/70 km per dag dus je kan het zeker nog wel een fysiek sportief uitje noemen.

If you want to read this post in English click here

Yoga Pose op de Desenberg

Deze keer waren we in Duitsland, bij de stad Warburg in de buurt. De stop die we hadden was bij de Desenberg. Ik dacht dat het een berg was…wat de naam uiteraard ook aangeeft maar het bleek een oude vulkaan te zijn. Alleen was deze al 1800 jaar niet meer actief geweest, dus we konden er veilig en goed naar boven klimmen 🙂

Yoga Pose op de Desenberg

Beklimmen van de Desenberg

We begonnen te lopen en de berg te beklimmen, we hadden van veraf al gezien dat er overblijfselen van een kasteel of uitkijktoren bovenop stond. Het pad wat ons om de berg omhoog slingerde was gemaakt van grind en liep makkelijk. Het pad bracht ons langzaam omhoog en gaf soms iets uitdaging door wat steiler te worden. Bijna iedereen kan deze berg beklimmen, wij deden er ongeveer 20 minuten over om boven te komen.

 Yoga Pose op de Desenberg

Yoga Pose op de Desenberg

Yoga Pose op de Desenberg

Bijna boven gekomen zag ik een mooie plek om toch even snel een hoofdstand te doen. Er was mooi uitzicht over het landschap en mijn collega wilde wel een foto maken. Ik vind hem mooi geworden!! Ik heb sinds kort de nieuwe hobby ontwikkeld om overal, en vooral op de mooie plekjes opdeze aardbol een hoofdstand of andere yoga pose te doen. Hier zullen er dus meer van volgen…je bent gewaarschuwd 🙂

Yoga Pose op de Desenberg

Panorama view vanaf Desenberg

Bovengekomen stond er best wat wind. Ik ben de toren die midden op staat opgeklommen en heb even genoten van het verdiende uitzicht. Het landschap en panorama uitzicht daarbovenop is geweldig.  Het is lente en dus verschillende kleuren groen die het uitzicht markeerden.

Yoga Pose op de Desenberg

Yoga Pose op de Desenberg

Yoga Pose op de Desenberg
 Overblijfselen bovenop Desenberg

Yoga Pose op de Desenberg

Yoga Pose op de Desenberg
Ik heb genoten van de klim maar ook zeker van het uitzicht.

Zoek je nog meer yoga inspiratie?

Kijk hier eens:

Yoga – Zinvol Reizen Waarom beoefen ik al jaren Yoga?

Lees ook eens voor zinvolle reisinspiratie in het kader yoga/meditatie mijn vele blogs hierover.

Ik hoop dat jij net als ik volop geniet van deze mooie wereld

4 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *