Interview Mijn Pelgrimspad

Afgelopen week was het dan eindelijk zover!! Ik was op de Nationale televisie, op de NPO2!! Dat vond ik maar wat spannend. Het interview heb ik niet vooraf kunnen bekijken en dus kon ik alleen maar afgaan op het gesprek wat we hadden gehad op de Engbertsdijksvenen. Dit gesprek, het interview, had ik met Annemiek Schrijver. Je kent haar misschien van De Verwondering.

Het programma Mijn Pelgrimspad gaat over Het Monnikenspoor. Een pelgrimstocht van 150 km die door Overijssel gaat. Hmm .. misschien ook een idee om eens te gaan lopen 🙂  Tijdens dit programma stapt presentator Annemiek Schrijver (als pelgrim) in de voetsporen van broeder Bartholomeus en loopt dit pelgrimspad van 150 kilometer door Overijssel. Door veen en heide, langs kloosters en kapellen.

Ik werd hiervoor uitgenodigd en in voorbereiding op dit interview had ik het gebied waar wij zouden afspreken al even verkend om een mooi plekje te vinden om te staan. Daar schreef ik deze blog over: 3 korte wandelingen in de Engbertsdijksvenen

Interview Mijn Pelgrimspad

Het weer was die dag niet helemaal super ..

Interview: Mijn Pelgrimspad

Dit gesprek wat ik met Annemiek had vond ik heel fijn. Dat maakt haar natuurlijk ook een goede interviewster 🙂  Maar we hadden wel een soort klik had ik het idee. We hadden een heel aantal overeenkomsten. Ik benoemde dat ik 10 dagen gemediteerd had in India, zij had ook veel gemediteerd. Zo waren er een aantal dingen waaruit ik merkte dat we op een zelfde soort lijn van denken zaten bij bepaalde invalshoeken  en dat is altijd fijn!

Interview: Mijn PelgrimspadIk moest natuurlijk even een Selfie maken hè?

Op dit plekje hebben we het gesprek gevoerd en naderhand werden er dan nog shots gemaakt over hoe we uit elkaar zouden lopen. Datzelfde was natuurlijk vooraf ook gebeurd zoals je zal zien als je onderstaande link naar het interview zal openen. Een vast onderdeel van het programma is dat Annemiek wat in haar dagboekje schrijft wat later online komt te staan.  Lees wat Annemiek die dag in haar dagboek schreef.

Interview: Mijn Pelgrimspad

Stof tot nadenken…

Interview: Mijn Pelgrimspad

Ik zou het erg leuk vinden als je het interview bekijkt en vertelt wat je ervan vind 🙂

http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/408203/Mijn_Pelgrimspad.html

Ik vond het in ieder geval leerzaam en een hele leuke ervaring. Ik had gedacht dat ik zenuwachtig zou zijn. Een grote camera in je gezicht gedrukt… Ze staan echt maar een meter van je verwijderd… Maar ik heb er geen last van gehad. Als je praat over je hobby, reizen in mijn geval en alles wat daarbij komt, dan vertel je vanuit passie en dan kan het natuurlijk nooit misgaan!!

Interview: Mijn Pelgrimspad

Mijn Pelgrimspad

Zou jij dit leuk vinden of durven?

Interview Mijn Pelgrimspad

Als je het een leuk interview vond deel je hem dan?

Ik werd eerder ook al eens geïnterviewd lees je die ook?

De Backpacker voelt zich nooit alleen  – De Tubantia

Of wil je andere avonturen lezen?

Veilig fietsen in Zweden #Kattegattleden

In een oude Dubbeldekker vliegen – Polen

Kookles bij Spice Paradise – Jodhpur, India

3x wandelen bij Deventer

Botel Rygerfjord – Stockholm, Zweden

Of kan ik je inspireren om ook eens 35 dagen als pelgrim door het leven te gaan?

First 200K of the Camino Frances – Spain

Tags:
21 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *